Contact

[tab name=’Algemeen’]
Welkom bij ons op kantoor in Nijmegen. Dagelijks op afspraak.

Het Oostwaarts team ontwikkelt, begeleidt en organiseert sinds 1989 reizen voor groepen naar diverse Europese bestemmingen.

Wij hebben eigen outdoor materialen, eigen accommodaties en eigen deskundige gidsen/instructeurs ter plekke. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk aan betrouwbare en deskundige partners in de steden en de gebieden waar we de reizen organiseren.

Wij spreken Duits, Engels, Frans, Pools, Tsjechisch en natuurlijk Nederlands.
Sinds 1989 meer dan 30.000 tevreden klanten, waaronder: zie referenties

Adres:
Oostwaarts reisorganisatie
Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen
the Netherlands

tel.: +31 (0)24 37 39 350
info@oostwaarts.nl
Skype: oostwaarts-nl

 • ABN-AMRO Bank: 50.39.07.464
 • IBAN: NL51ABNA0503907464
 • SWIFT: ABNANL2A
 • Kamer van Koophandel in Arnhem nummer 500.68.180

Bezoek ons

Vanzelfsprekend bent u ook welkom bij ons op kantoor in gebouw Augustinus in Nijmegen. Wel graag even bellen of e-mailen. Telefonisch: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Oostwaarts reisorganisatie (KvK nr. 500.68.180) is aangesloten bij SGR.Oostwaarts reisorganisatie (KvK nr. 500.68.180) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de in dit programma gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Let op: los geboekte lijndiensttickets vallen niet onder SGR garantie maar onder de vervoersvoorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij. Als er verblijf bijgeboekt wordt dan kan de reis wel onder SGR garantie uitgevoerd worden (Burgerlijk Wetboek Boek 7, Titel 7A. Reisovereenkomst, Artikel 500).

[/tab] [tab name=’Missie en visie’]

Missie:

Wij organiseren maatwerk groepsreizen naar Centraal Europa. Binnen de door ons aangeboden bestemmingen, gelet op de wensen en het budget van de klant, leveren wij de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt. Onze werkwijze: dienstbaar aan de klant, ingetogen werkwijze, indien noodzakelijk sturend. Het resultaat voor de klant: tevredenheid, vertrouwen en duidelijkheid.

Visie:

 • Wederzijds vertrouwen door transparantie.
 • Onze focus is op meerjarige samenwerking, een duurzame relatie met de klant en met de bestemming. Wij denken dat hoe beter je een klant kent hoe beter je kunt inspelen op hun specifieke wensen en eisen. Ook wordt de reis beter en efficiënter georganiseerd als wij reeds in een vroegtijdig stadium bij de organisatie worden betrokken.
 • Onder kwaliteit verstaan wij: dat leveren wat de klant verwacht op basis van de uitgebrachte offerte.
 • Wij werken op basis van korte lijnen.
 • Wij kennen de lokale omstandigheden.
 • Wij richten ons ook op de minder voor de hand liggende bestemmingen, locaties en activiteiten
 • Wij hebben respect voor cultuur en natuur (duurzaamheid). “Take only photographs, leave only footprints”.
[/tab] [tab name=’Vacatures’]

Oostwaarts/Actief in Tsjechië heeft op dit moment de volgende vacatures beschikbaar:

 1. Medewerker reserveringen (full time of parttime)
 2. Stagiaires

1. Medewerker reserveringen (full time of parttime)

Wij zoeken per direct een medewerker reserveringen (M/V). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het telefonisch en schriftelijk informeren, adviseren, verkopen van onze reizen. Daarnaast ben je beschikbaar voor back-office werkzaamheden (boekingen verwerken in TourCMS touroperatorsoftware), het up-to-date houden van onze websites en kun je overweg met social media. In overleg ben je inzetbaar bij diverse onderdelen van het gehele bedrijfsproces.

Wij zoeken iemand met passie voor zowel de doelgroep, de bestemmingen als ook voor de toeristische producten die wij aanbieden op www.oostwaarts.nl (maatwerk voor groepen) en www.actief-in-tsjechie.nl (online boekbaar en maatwerk). Hij/zij beheerst de Nederlandse, Engelse en/of de Duitse taal vloeiend in woord en geschrift. Kennis van de Tsjechische taal is een pré.

Een groot deel van de werkzaamheden zal bestaan uit verwerken van boekingen in TourCMS. Daarnaast zal in TourCMS regelmatig gewerkt worden aan het up-to-date houden van prijzen en product content. Voor het werken met TourCMS is enige kennis van HTML belangrijk.

Het werken met TourCMS zul je intern leren. Hieronder enige achtergrondinformatie:

Wij werken met de web based touroperator software van TourCMS. Het pakket heeft een Engelstalige back end.

We would like help in getting our tour products properly set-up in TourCMS.
We will need you to load aspects such as tour names, dates and prices from data we provide and set up the correct configurations for our tour types.

Useful links:

About TourCMS

TourCMS is a simple web-based, cloud-hosted and affordable solution for local and global tours & activities suppliers, distributors and agents of all sizes

http://www.tourcms.com/support/external/sample_job_spec.php?cat=content&spec=Tour%20Configuration

Gewenste vaardigheden en ervaring

 • Het is belangrijk dat je beschikt over een toeristische opleiding (MBO/HBO) en/of achtergrond.
 • Je kunt zelfstandig werken en bent flexibel, accuraat, stressbestendig en klantgericht.
 • Daarnaast kun je goed overweg met standaard Office applicaties.
 • Tekst editen (schrijven, vertalen, herschrijven, opmaken), HTML, Google analytics, inzicht in beprijzen van toeristische producten, ervaring met web based touroperator pakketten en/of CMS (bijvoorbeeld WordPress).

Denk je dat je voldoet aan bovenstaande eisen en heb je geen 9 – 5 mentaliteit, hou je van werken in een klein team? Dan nodigen we je uit om een motivatiebrief met CV te sturen. We nodigen je graag uit voor een oriënterend gesprek. Wij bieden jou de kans om veel te leren in een dynamische organisatie tegen een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Stuur nu jouw motivatiebrief voorzien van C.V. naar: info@oostwaarts.nl t.a.v. Luit van Hunenstijn. Voor meer informatie neem contact op via 024 37 39 350

2. Stagiaires

Zie www.oostwaarts.nl/vacatures voor meer informatie.

[/tab] [tab name=’Stel een vraag’]

[/tab] [end_tabset]