Disclaimer

Deze disclaimer is geldig voor de volgende websites en Social Community kanalen:

www.oostwaarts.nl, Facebook Fanpage en YouTube kanaal

Oostwaarts besteedt de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. Oostwaarts is niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. Deze websites worden beheerd door derden waarover Oostwaarts geen controle heeft. Oostwaarts is daarom niet verantwoordelijk voor en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze websites.
Oostwaarts behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op het aanbod van onze producten.
Als een faciliteitenbeschrijving bij een accommodatie is opgenomen, kunnen wij helaas niet garanderen dat al deze faciliteiten te allen tijde geopend of beschikbaar zijn. De juistheid van vermelde prijzen van de faciliteiten kan eveneens niet worden gegarandeerd, tenzij de prijs onderdeel is van de reissom.

Wij  besteden de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.

Wij behouden ons het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op het aanbod van onze producten.

Als een faciliteitenbeschrijving bij een accommodatie is opgenomen, kunnen wij helaas niet garanderen dat al deze faciliteiten te allen tijde geopend of beschikbaar zijn. De juistheid van vermelde prijzen van de faciliteiten kan eveneens niet worden gegarandeerd, tenzij de prijs onderdeel is van de reissom.

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. Deze websites worden beheerd door derden waarover wij geen controle hebben. Wij zijn daarom niet verantwoordelijk voor en aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze websites.

Copyright:

De foto’s en afbeeldingen op deze website hebben verschillende oorsprongen. De licenties en auteursrechten liggen bij ons zelf of zijn zorgvuldig gecheckt. Het grootste deel van de digitale kopieën zijn afkomstig uit het publieke domein of staan onder een open licentie. Echter kan dit voor sommige werken afwijken in bepaalde jurisdicties. Op elke afbeelding hebben wij rekening gehouden met de rechten, waarvan wij denken, die van toepassing zijn en dit zo nodig herkenbaar gemaakt.

Schending van het auteursrecht: Als u vermoedt dat door deze site een van uw rechten wordt geschonden, vragen we u vriendelijk om ons onmiddellijk ervan op de hoogte te brengen per e-mail, zodat corrigerende maatregelen kunnen worden genomen. Let op: De tijdrovende inschakeling van een advocaat voor een nadrukkelijke vermaning met verplichte betaling voor de service provider, komt niet overeen met diens werkelijke of veronderstelde wil.

Indien niet anders aangegeven zijn de voorwaarden van de “Creative Commons” van toepassing op de inhoud van deze website en mogen als volgt gebruikt worden – CC BY 3.0

Creative Commons Licence [Some Rights Reserved]Licensed for reuse under this Creative Commons Licence.