Oostwaarts staat op “vakantiebeurs voor bijzondere reizen”

Het doel van deze nieuwe “vakantiebeurs voor bijzondere reizen” is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft, maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit.
Kwaliteit en een scherpe identiteit van de verschillende reisproducten zijn de trefwoorden voor deze nieuwe beurs. Het criterium voor deelname aan deze beurs is dat de de aanbieders reisproducten ontwikkeld hebben die zich door hun kwaliteit of door hun onverwisselbaarheid van andere aanbieders onderscheiden.
De beurs mikt op een geïnteresseerd publiek dat zich op nieuwe bestemmingen en mogelijkheden wil oriënteren en niet alleen hapjes wil proeven, maar werkelijk goede informatie wil hebben van specialisten voor bijzondere reizen en landen. Op deze nieuwe vakantiebeurs vindt u zowel grote aanbieders, die u mogelijk al kent, maar ook zeer kleine die zelfs op internet niet te vinden zijn en die voor u kleine parelreizen hebben waar u zelf nooit aan gedacht zult hebben.

Op de Beurs vindt u zowel voordelige reizen (vooral als u van wandelen houdt) als zeer exclusieve, zoals Poolreizen.

Niet de prijs is bepalend voor de keuze die we gemaakt hebben bij de samenstelling van de beurs, maar de onverwisselbaarheid van de soort reizen die aangeboden worden.
De locatie in Amsterdam, de Beurs van Berlage – een van de mooiste gebouwen die Nederland rijk is en op 5 minuten lopen van het Centraal station – maakt dat u er gemakkelijk kunt komen.
De entree prijs is zeer bescheiden zoals u bovenaan in de balk kunt zien en over drie zalen verdeeld lacht u het mooiste reisaanbod toe dat Nederland rijk is.
We geloven, dat veel reisorganisaties niet de mogelijkheid hebben adequaat hun publiek te bereiken, omdat internet weliswaar een goed hulpmiddel is, maar toch niet zaligmakend. Veel organisaties zijn niet goed te vinden. Bovendien ontbreekt elk persoonlijk contact .

Op het centrale podium is een programma met veel auteurs, zodat u ook op een andere wijze geiïnspireerd wordt. Leest u hierboven in het vakje programma de details.

Op de eerste verdieping zijn de mediazalen, waar de meeste organisaties gebruik van maken en u gericht gedurende een half uur kunt kiezen uit vele dia en film presentaties.

Het is verstandig van te voren op het programma te kijken op welke tijd en welk thema in welke zaal gepresenteerd wordt, zodat u gericht uw specifieke interesse kunt sturen.

Aanwezig zijn stands die reizen langs Brabantse kloosters aanbieden en een stand waar u kunt boeken voor een bezoek aan de Noordpool en talloze andere exotische bestemmingen.

Wanneer u met de auto wilt komen kan dit ook. Er zijn verschillende grote parkeergarages, naast die van De Bijenkorf, aanwezig. Deze gegevens vindt u ook boven in de balk.

Deze beurs wordt voor het eerst gehouden in januari 2012 op zaterdag 7 en zondag 8 januari. We verheugen ons op uw komst!

Aan te raden is van te voren uw entreekaartje te reserveren, zodat u meteen naar binnen kunt en niet hoeft te wachten.

Meer informatie: http://www.vakantiebeursamsterdam.nl/

Geef een reactie