Mumlavský vodopád

Deze 10 meter hoge watervallen in de rivier Mumlava, liggen aan de rand van de vallei Mumlavský důl onder de heuvel Ptačinec. De watervallen zijn gemakkelijk bereikbaar te voet en met de fiets.

Sněžka berg

De hoogste berg van Tsjechië (1.603 m) ligt in het oostelijke deel van het Reuzengebergte. De kabelbaan van de Pec pod Sněžkou gaat naar de top van de berg. Dankzij de hoge top van Sněžka biedt het onbeperkt panoramisch uitzicht op het landschap van de Tsjechische republiek en Polen.

Klimmen en abseilen Suché skály

In Malá Skála zijn volgens kenners de beste klimlocaties op natuurrotsen in de wijde omtrek. Er zijn diverse niveaus. De materialen en instructeurs zijn van topniveau. Veiligheid gaat boven alles. Het enige dat je nodig hebt zijn soepele (sport-)schoenen en een beetje lef!

Bierbrouwerij Svijany

In de Svijany Brouwerij kunt u een rondleiding volgen waar u de Svijany productie van bier kunt zien. Het minimum aantal personen voor een rondleiding bedraagt 10 personen en dienen minimaal één week vooraf geboekt te worden.

svijani, 50.5725839, 15.06387559999996

 

Kasteel Trosky

Kasteel Trosky is een kasteelruïne in het noorden van Tsjechië bij het stadje Rovensko pod Troskami in het Boheems Paradijs. Het kasteel is al van verre te zien, want het is gebouwd op twee oude vulkaanpijpen.

Bozkovské dolomitové jeskyně

De Bozkov dolomiet grotten liggen aan de noordelijke rand van het dorp Bozkov. Bozkov dolomiet grotten werden in 1999 uitgeroepen tot nationaal natuurmonument. Jaarlijks trekken de grotten ongeveer 70.000 bezoekers.

Paintball Vidochov

Paintball is een moderne, snel evoluerende adrenaline sport, die meer dan alleen snelheid, behendigheid, sterkte en een goede fysieke conditie vereist. Voor indoor paintball is ook een tactisch denkvermogen nodig terwijl je je hoofd koel houdt. Je zult vreugde en euforie beleven van de overwinning maar ook teleurstelling, als je erachter komt hoe gemakkelijk het kan zijn om te verliezen.